Szerződés nyilvántartás modul

Az átlátható intézményi és vállalati működés feltétele, hogy a fontos üzleti dokumentumok adatainak nyilvántartása rendezett és precíz legyen, különösen igaz ez a szerződés nyilvántartásra. A SUP® Integrált Vállalatirányítási Rendszer szerződés nyilvántartás modulja teljes körű megoldást nyújt a  vevői szerződés adatainak egységes nyilvántartására, kezelésére, valamint ezen szerződésekhez kapcsolódó díjak továbbszámlázására.
A szerződés nyilvántartásba gyorsan rögzíthetőek a dokumentumok és visszakeresésnél szerződéstípus bontás szerint a szervezet valamennyi fellelhető dokumentum adata könnyen megtalálható.

FELÉPÍTÉSE
- VEVŐI SZERZŐDÉSEK NYILVÁNTARTÁSA
- VEVŐI SZERZŐDÉSEK ALAPJÁN ISMÉTLŐDŐ SZÁMLÁK AUTÓMATIKUS GENERÁLÁSA
- BELFÖLDI ÉS DEVIZÁS SZÁMLA KÉSZÍTÉS, NYILVÁNTARTÁS
- FIX ÉS VÁLTOZÓ KÖLTSÉGEK KEZELÉSE A SZÁMLÁN
- TÖBB SZERZŐDÉS KÖNYV EGYIDEJŰ KEZELÉSE
- AUTOMATIKUS KÉSEDELMI KAMAT ELSZÁMOLÁS
- SZERZŐDÉSEK INDEXÁLÁSA
- PROFORMA SZÁMLA KÉSZÍTÉSE

 • Számlázás automatizálása. A vevői szerződés nyilvántartás célja, a kimenő számlák készítésének automatizálása. A szerződések alapján az időszaki számlázás automatizálható.
   
 • Több szerződéskönyv kezelése. A nyilvántartás ún. szerződéskönyvekben történik. Egy szerződéskönyvön belül lehetőség van forintos, deviza alapú forintos, és tisztán devizás számlák kiállítása.
   
 • Több részletre ütemezett számlák. A folyamatos számlázás mellett lehetőség van az egyszeri (több ütemben történő) számlázási feladatok nyilvántartása is. Ez esetben a számlázási ütemek előírásra kerülnek a megfelelő időpontra.
   
 • Késedelmi kamat generálás.  Lehetőség van a következő havi számlára automatikusan késedelmi kamat tételt generálni a folyószámla nyilvántartás alapján.
   
 • Havonta változó számlák kiállítása. A fix összegű számlák mellett olyan szerződés tételeket is nyilvántartásba lehet venni, melyeknél az időszaki számlázás előtt mennyiség vagy érték adatok megadása szükséges. Pl.: elő van írva valamely tevékenység szerződés szerinti egységáron történő számlázása, azonban a számla kiállítása előtt a mennyiséget meg kell adni.
   
 • Szerződések év végi indexálása. Támogatott a szerződés nyilvántartás tételeinek év végi automatikus értékkövetése.

 

MINTA KÉPERNYŐK