Egyedi programfejlesztések

Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleink pontosan azt a szolgáltatást kapják, amire szükségük van. A termelő és szolgáltató szektorban megtalálható cégek mind tevékenységüket, mind működésüket tekintve diverzitást mutatnak. Eltérő profiljukból adódóan igényeik is szerteágazók. Pont e sokszínűség miatt fordulhat elő, hogy a vállalatirányítási rendszerek a felmerülő kérdésekre nem mindig tudnak azonnal választ adni, hiába állnak az adatok rendelkezésre. Ilyen esetek megoldására kínál cégünk, integrált rendszerünkhöz kapcsolódó egyedi szoftverfejlesztést, illetve lekérdezések/listák készítését, amely a legegyedibb problémákra is megoldást kínál.  

Az egyedi programfejlesztés keretében  – a legmodernebb trendeknek megfelelően – a web-alapú szoftverfejlesztést is vállalunk, melynek célja, hogy a szoftver az Internet böngészőben futtatható és elérhető legyen. 

A programfejlesztés mellett, vagy ahhoz kapcsolódóan – a komplett kiszolgálás érdekében – szaktanácsadással, egyéb szoftverek forgalmazásával (Microsoft termékek, víruskereső és tűzfalrendszerek, Linux stb.) és számítógépes termékek kiskereskedelmi tevékenységével is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Egyedi fejlesztéseinkkel állunk rendelkezésére