Könyvvizsgálói szoftver felé történő átadás 

Lehetőség van a  könyvelési adatok exportálására a Metrum és Digitaudit könyvvizsgálói szoftverek felé. Így ügyfeleink tételesen át tudják adni könyvelési állományukat a fent említett könyvvizsgálói szoftverek részére. Továbbá lehetőség van akkurátus, részletekbe menő mintavételre, a vizsgálati adatok kiválasztására, és ezek alapján történő elemzések készítésére, illetve különböző összefüggések vizsgálatára.

NAV adatszolgáltatás

Bérfeladás

Rendszerünk támogatja a bérprogramok felöl történő adatátvételt.

Számlázó API

A SUP „Számlázó API” használatával más szoftverek számára is elérhető a SUP rendszer automaztizált számlázási szolgáltatása. Az általunk elkészített Application Programming Interface (röviden API) lehetőséget ad rá, hogy bármilyen rendszert (pl.: webshop, ügyviteli rendszer, raktár kezelő rendszer)  összekapcsolhassunk a SUP® számlázó szolgáltatásával.
Ezáltal nyomtatott számla elkészítésének lehetőségét teremtjük meg úgy, hogy ÖN nem használja közvetlenül SUP rendszerünk számlázási modulját.
Az aszinkron működésnek következtében a számlaírási folyamat állapota végigkövethető.

Távoli munka támogatása

A Qsoft Kft. SUP server hosting (Microsoft Azure felhőtechnológia) szolgáltatását kínálja mindazon ügyfeleinek, akiknek a távoli munkavégzés elengedhetetlen.

Távmenedzselés

A távmenedzselés lehetőséget ad a Qsoft Kft. munkatársainak arra, hogy az Ön számítógépén számos rendszerkarbantartási funkciót internetes kapcsolaton keresztül, kiszállási díj nélkül el tudjon végezni. A QSoft Kft. a saját, egyedileg fejlesztett távmenedzselési programcsomagját javasolja, alkalmazza, annak ellenére, hogy a piacon számos termék van, amellyel hasonló szolgáltatást lehet végezni. Ez a legjobb tulajdonságokat ötvözve, felhasználóinkra optimalizálva szolgálja az eredményes közös munkát. A távmenedzselés lényege, hogy az adott számítógép az interneten keresztül egy tikosított (SSH) csatornát hoz létre a Qsoft Kft. szerverével, amelyen keresztül felépül egy szokványos VNC kapcsolat. Ezután a Qsoft Kft. munkatársai „távirányítani” tudják a számítógépet. A „távirányítás” hatékonysága nagymértékben függ az internetes kapcsolat terheltségétől és sebességétől.

Pályázatírás

SUP Integrált Vállalatirányítási Rendszer beszerzéséhez cégek pályázatírását konzultációval, leírásokkal, dokumentációval szívesen támogatjuk. Jelenleg az alábbi pályázati lehetőség van vállalkozások számára:Ügyviteli szoftver pályázat kis- és középvállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és civil szervezeteknek.
 
Pályázhat: Magyarországon bejegyzett és működő, felszámolás alatt nem álló

• civil szervezetek
• egyéni vállalkozók
• gazdasági társaságok
• kis- és középvállalkozások  

A támogatás célja: A pályázat célja a pályázók versenyképességének megőrzése, a modern információs technológiai (IT) eszközök bevezetése, az áttekinthetőbb munkamenet megteremtése – fejlesztése. A cégek/szervezetek működésének hatékonyságát, és felfejlődését ma már nagymértékben befolyásolja egy-egy jól megtervezett szoftver. Magyarországon nagyon sok vállalkozás és cég messzemenően nem használja ki a számítógépes programok adta lehetőséget. Olyan elavult, vagy kevésbé hatékony programokat használ, amelyek használata körülményes, időrabló, és nem adja meg azt a hátteret, amelynek segítségével pillanatok alatt átláthatná cége/szervezete minden szegmensét. Egy integrált ügyviteli szoftver egységes platformon belül kezeli az összes olyan munkafázist, amivel időt, energiát, pénzt, azonnali információt nyerhetünk. Ezenfelül az adminisztrációs feladatok automatizálását biztosítja. A vezetőség részére pedig a döntés megkönnyítése céljából kimutatásokat, és teljes átláthatóságot biztosít. További részletekért érdeklődjön pályázatíró cégeknél….