Excel függvénycsomag

A SUP Integrált Vállalatirányítási Rendszer Mérleg és elemzés modulja segítségével számos elemzés jellegű kimutatás készíthető. Természetesen olyan kimutatások is elképzelhetőek, amelyek túlmutatnak a modul keretein. Az ilyen kimutatások és lekérdezések készítésére használható a SUP Excel függvénycsomagot. Excel függvénycsomag az Excel 2000 (9.0) verziótól kezdve használható. Segítségével szinte mindenre lehetőség van, amelyhez a SUP rendszerből kapott számadatok szolgáltatják/adják az alapinformációt.
Pl.: lehetőség van több külön adatbázisból (cégből) egy táblázatba adatokat kigyűjteni, több év, több hónap adatait egymáshoz viszonyítani, bázis-terv-tény adatok összevetésére, grafikonok, diagramok készítésére.

  • Saját elemzések készítése. Az Excel függvénycsomag olyan bővítmény, mellyel az Excelből közvetlenül el lehet érni a SUP® rendszer adatbázisát. Így az elemzések formátumát csak az Excel korlátai kötik meg. 
  • Több cég egy jelentésben. A függvénycsomag segítségével lehetőség van olyan kimutatás készítésére, ahol egy oldalon több különböző cég adatbázisából 
  • Több év összehasonlítása.