Szerződés nyilvántartás modul

Az átlátható intézményi és vállalati működés feltétele, hogy a fontos üzleti dokumentumok adatainak nyilvántartása rendezett és precíz legyen, különösen igaz ez a szerződés nyilvántartásra. A SUP Integrált Vállalatirányítási Rendszer szerződés nyilvántartás modulja teljes körű megoldást nyújt a  vevői szerződés adatainak egységes nyilvántartására, kezelésére, valamint ezen szerződésekhez kapcsolódó díjak továbbszámlázására.
A szerződés nyilvántartásba gyorsan rögzíthetőek a dokumentumok és visszakeresésnél szerződéstípus bontás szerint a szervezet valamennyi fellelhető dokumentum adata könnyen megtalálható.

FELÉPÍTÉSE

– VEVŐI SZERZŐDÉSEK NYILVÁNTARTÁSA
– VEVŐI SZERZŐDÉSEK ALAPJÁN ISMÉTLŐDŐ SZÁMLÁK AUTÓMATIKUS GENERÁLÁSA
– BELFÖLDI ÉS DEVIZÁS SZÁMLA KÉSZÍTÉS, NYILVÁNTARTÁS
– FIX ÉS VÁLTOZÓ KÖLTSÉGEK KEZELÉSE A SZÁMLÁN
– TÖBB SZERZŐDÉS KÖNYV EGYIDEJŰ KEZELÉSE
– AUTOMATIKUS KÉSEDELMI KAMAT ELSZÁMOLÁS
– SZERZŐDÉSEK INDEXÁLÁSA
– PROFORMA SZÁMLA KÉSZÍTÉSE

  • Számlázás automatizálása. A vevői szerződés nyilvántartás célja, a kimenő számlák készítésének automatizálása. A szerződések alapján az időszaki számlázás automatizálható. 
  • Több szerződéskönyv kezelése. A nyilvántartás ún. szerződéskönyvekben történik. Egy szerződéskönyvön belül lehetőség van forintos, deviza alapú forintos, és tisztán devizás számlák kiállítása. 
  • Több részletre ütemezett számlák. A folyamatos számlázás mellett lehetőség van az egyszeri (több ütemben történő) számlázási feladatok nyilvántartása is. Ez esetben a számlázási ütemek előírásra kerülnek a megfelelő időpontra. 
  • Késedelmi kamat generálás.  Lehetőség van a következő havi számlára automatikusan késedelmi kamat tételt generálni a folyószámla nyilvántartás alapján. 
  • Havonta változó számlák kiállítása. A fix összegű számlák mellett olyan szerződés tételeket is nyilvántartásba lehet venni, melyeknél az időszaki számlázás előtt mennyiség vagy érték adatok megadása szükséges. Pl.: elő van írva valamely tevékenység szerződés szerinti egységáron történő számlázása, azonban a számla kiállítása előtt a mennyiséget meg kell adni. 
  • Szerződések év végi indexálása. Támogatott a szerződés nyilvántartás tételeinek év végi automatikus értékkövetése.